NE SPREGLEJTE

Vpiši kodo TOREK za -15% popusta na vse. Velja do polnoči!!! 

;
0

V nakupni košari ni artiklov.

FENG CHA - od NEOBIČAJNE TRGOVINE S ČAJI do trgovine ZA KVALITETNO IN DOLGO ŽIVLJENJE

Zakaj smo Feng cha opredelili kot neobičajno trgovino s čaji?

Kot trgovina s čaji ponujamo le najbolj kakovostne čaje; polne arome, svežine in bogatega okusa. Ker smo »neobičajni«, ponujamo poleg izvrstnih čajev tudi dišeče začimbe, kakav in kavo ter živila poznana kot superhrana. Že dolgo pa se ne ukvarjamo več le s tem, saj svojo ponudbo bogatimo predvsem na področju zdrave prehrane in prehranskih dopolnil. Ponudbo pa dopolnjujemo z naravno kozmetiko, čajnim priborom in izdelki s slovenskim poreklom. Zavezujemo se izdelkom iz ekološke pridelave. Vse za kvalitetno in dolgo življenje.

Pri Feng cha tako lahko najdete izredno kakovostne izdelke in ideje za bolj zdravo življenje. Z uporabo kakovostnih začimb pa spoznate razliko med običajnimi okusi in gurmanskimi specialitetami.

Ker se s čaji in ostalimi živili iz naše bogate ponudbe ukvarjamo že dolgo časa, smo razvili poseben čut za kakovost naših izdelkov, zato pri nas najdete le najboljše.

Zgodba ČAJEV

Čaji iz naše ponudbe uspevajo v deželah kot so: Kitajska, Japonska, Indija, Tajvan in Šrilanka, od koder jih direktno uvozimo v Slovenijo. Ker poslujemo brez posrednikov, lahko našim strankam ponudimo najbolj sveže in kakovostne čaje. Čajni mojstri vsako leto okusijo tudi do 100 vrst različnih kvalitet svežih čajev iz istega območja, na podlagi tega pa izberejo najbolj kvalitetne pridelke vsake sezone. Vsi čaji so naraven proizvod in ne vsebujejo umetnih dodatkov.

Pred prodajo čaje tudi sami poskusimo in primerjamo, da vzdržujemo enako kakovost. Vse čaje tudi redno testiramo v ustreznih slovenskih zavodih.

Zgodba ZAČIMB

Za razširitev ponudbe na začimbe nas je navdušil eden od dobaviteljev iz Šrilanke, ki nam je ponudil svoj sveži črn poper. Ta poper nas je tako pozitivno presenetil, da smo ga takoj umestili v našo ponudbo. Vonj in okus sveže začimbe je tako zelo unikaten in lahko povsem spremeni vaše jedi. Začimbe pravzaprav povzdignejo jedi na povesem drug nivo. Zato smo v svojo ponudbo vključili pester izbor le najbolj kakovostnih začimb, ki bodo razveselile vaše brbončice v ustih. Pri nas dobite dišeče začimbe, začimbne mešanice in dišavnice, ki se s ponudbo iz običajnih trgovin sploh ne morejo primerjati.

Zgodba SUPERHRANE

Superhrana so živila, ki so v zahodnem svetu šele v zadnjem času postala izredno priljubljena zaradi svojih učinkovin, čeprav so poznana že tudi več tisočletij. Zaradi trendov nakupovanja tovrstnih prehranskih dodatkov, smo poiskali tako imenovano superhrano predvsem iz ekološkega kmetijstva. Le takšna je lahko najvišje kakovosti in vsebuje največ dobrih lastnosti. V procesu pridelave (in predelave) pa ji ni dodana nobena nepotrebna in potencialno škodljiva sestavina.

Poleg dobaviteljev iz tujih dežel smo poiskali tudi lokalne dobavitelje (tudi iz Slovenije). S tem smo dopolnili našo ponudbo živil iz vsega sveta. Večina naše superhrane nosi eko certifikat.

 

Zgodba PREHRANSKIH DOPOLNIL

Ker se povpraševanje po prehranskih dopolnilih veča tudi pri nas, smo v svojo redno ponudbo začeli vključevati tudi prehranska dopolnila. Le-ta so v večini še vedno 100 % naravna in iz ekološke pridelave

 

Zgodba dodatne ponudbe

Ker želimo našim kupcem ponuditi tudi ostale naravne izdelke, ki so dobri za nas in naše okolje, v ponudbo vključujemo izdelke, ki jih uporabljamo sami in izdelke, nad katerimi smo tako ali drugače navdušeni. Sodelujemo z različnimi slovenskimi podjetji in posamezniki in prodajamo njihove izdelke. Večino preizkusimo tudi sami doma.

V preteklosti smo že sodelovali z različnimi slovenskimi (lokalnimi) mojstri in tako na primer s Pivovarna Pelicon iz Ajdovščine ustvarili posebno specialiteto – pivo z našimi začimbami, ki je bilo kar nekaj časa del naše redne ponudbe. Podobno smo prodjali tudi ročno izdelana trda mila. 

Tudi v prihodnje si želimo še več takšnih in podobnih sodelovanj z lokalnimi proizvajalci.

 

 

Tako smo počasi od neobičajne trgovine s čaji svojo ponudbo oplemenitili z izdelki za kvalitetno in dolgo življenje.