NE SPREGLEJTE
;
0

V nakupni košari ni artiklov.

FENG CHA - NEOBIČAJNA TRGOVINA S ČAJI

Zakaj je blagovna znamka Feng cha neobičajna trgovina s čaji?

Kot trgovina s čaji ponujamo le najbolj kakovostne čaje, polne arom, svežine in bogatega okusa. Ker pa smo »neobičajni«, ponujamo poleg izvrstnih čajev tudi dišeče začimbe, kakav in kavo ter živila poznana kot superhrana.

Pri Feng cha najdete poleg izredno kakovostnih izdelkov predvsem ideje za bolj zdravo življenje in z uporabo kakovostnih začimb spoznate razliko med običajno hrano in gurmanskimi specialitetami.

Ker se s čaji in ostalimi živili iz naše bogate ponudbe ukvarjamo že dolgo časa, smo razvili poseben čut za kakovost naših izdelkov, zato pri nas najdete le najboljše okuse, arome in dišave.

Zgodba do ČAJEV

Čaji iz naše ponudbe uspevajo v deželah kot so: Kitajska, Japonska, Indija, Tajvan in Šri Lanka, od koder jih direktno uvozimo v Slovenijo. Ker poslujemo brez posrednikov lahko našim strankam ponudimo najbolj sveže in kakovostne čaje. Čajni mojstri vsako leto okusijo tudi do 100 vrst različnih kvalitet svežih čajev iz istega območja, na podlagi tega pa izberejo najbolj kvalitetne pridelke vsake sezone. Vsi čaji so naraven proizvod in ne vsebujejo umetnih dodatkov.

Pred prodajo čaje tudi sami poskusimo in primerjamo, da vzdržujemo enako kakovost. Vse čaje tudi redno testiramo v ustreznih slovenskih zavodih.

Zgodba do ZAČIMB

Za razširitev ponudbe na začimbe nas je navdušil eden od dobaviteljev iz Šri Lanke, ki nam je predstavil svoj sveži črn poper. Ta poper nas je tako presenetil, da smo ga takoj ponudili našim strankam v Feng Cha trgovini. Vonj in okus sveže začimbe je tako zelo unikaten in lahko povsem spremeni vaše jedi, zato smo v svojo ponudbo vključili pester izbor le najbolj kakovostnih začimb, ki bodo razveselile vaše brbončice v ustih. Pri nas lahko zdaj najdete tudi dišeče začimbe, ki se s ponudbo iz supermarketov sploh ne morejo primerjati.

Zgodba do SUPERHRANE

Superhrana so živila, ki so šele v zadnjem času postala izredno priljubljena zaradi svojih učinkovitih sestavin, čeprav so stara tudi več tisočletij. Zaradi trendov nakupovanja tovrstnih prehranskih dodatkov, smo poiskali tako imenovano superhrano predvsem iz ekološkega kmetovanja, ki je zato najvišje kakovosti in vsebuje največ dobrih lastnosti.

Poleg dobaviteljev iz tujih dežel smo poiskali tudi lokalne dobavitelje (tudi iz Slovenije) ter s tem dopolnili našo ponudbo živil iz vsega sveta. Večina naše superhrane nosi eko certifikat.

 

Zgodba do dodatne ponudbe

V naši bogati ponudbi lahko najdete še posebno specialiteto: pivo z začimbami. Pivovarna Pelicon iz Ajdovščine je z uporabo našega aromatičnega koriandra in ingverja iz Šri lanke pripravila specialno pivo Summer ale. To je čudovita in aromatična osvežitev za vroče poletne dni, ki bo po orientalsko razvajala vaše čute.  

Tudi v prihodnje si želimo še več takih gurmanskih sodelovanj z lokalnimi proizvajalci.