NE SPREGLEJTE
;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Zeolit v prahu

Vulkanski mineral Zeolit (klinoptilolit) v prahu - Najmočnejši naravni razstrupljevalec na svetu.


Strošek poštnine: € 3,00
BREZPLAČNA POŠTNINA
pri nakupu nad  € 25,00. Več info


ZANESLJIVA IN HITRA
DOSTAVA v 24/48 h
GLS ali Pošta Slovenija


NASVETI IN VPRAŠANJA:
031 - 231 - 549
Ime artikla Cena Količina
500 g

Cena: 40,00 €

Akcija: 20,00 €

1000 g

Cena: 65,00 €

Akcija: 35,00 €

Zeolit (klinoptilolit) v prahu

Vulkanska kamnina zeolit spada med najmočnejše naravne razstrupljevalce na svetu. Naravna kamnina zeolit-klinoptilolit pomaga očistiti okoljskih in prehranskih strupov.

Nastal je v času velikih vulkanskih izbruhov in ima sposobnost vezati strupe, ostanke pesticidov in težki kovin. Predstavlja odlično alternativo nekaterim zdravilom. Obstaja več vrst zeolitov med katerimi je kristalna oblika klinoptilolit najbolj cenjen in raziskan. Kristali vsebujejo življenjsko pomembne minerale: natrij, kalcij, kalij, magnezij, železo in ostale elemente.

Posebno lastnost mu dajejo negativne ionske izmenjave. S pomočjo vulkanske kamnine zeolit izločamo strupe in škodljive snovi, ki kradejo energijo: svinec, arzen, kadmij, nikelj, uran, živo srebro amoniak... Pa tudi ostanke zdravil, patogene bakterije in viruse.

Zeolit je že aktiviran s pomočjo posebnega postopka. Namreč, segrevamo ga na 250 - 400 stopinj Celzija. Potem ga z mlini na kamen večkrat meljejo do željene granulacije. To je samo 5 µm. To je zelo manj, kot ga imajo večina ostalih zeolitov na trgu.

Obstaja raziskava, kjer srbski zeolit kotira ne tretjem mestu na svetu. Takoj za japonskim in kubanskim. Zeolit iz Srbije je vrhunski izdelek. Na trgu je moč dobiti tudi zeolit iz Slovaške ali Norveške, vendar je kvaliteta in čistost ključne komponente na nižjem nivoju. Poleg tega je zelo pomembna tudi predelava oz. način aktivacije zeolita.

Zakaj kupiti naš zeolit?

  • Naš vulkanski mineral zeolit je 100 % naraven brez umetnih dodatkov. Prihaja iz izbranega rudnika v Srbiji, kjer dokazano proizvajajo najboljše zeolite-klinoptilolite na svetu.
  • Uvažamo ga direktno iz izbranega rudnika v Srbiji. Osebno poznamo proizvajalca in smo se prepričali o kvaliteti.
  • Je že aktiviran
  • Granulacija je samo 5 µm
  • Nudimo 100% garancijo na zadovoljstvo.
  • Imamo odlično ceno, sploh na kilogramsko pakiranje
  • Ima neomejen rok uporabe.

Sestavine

Samo vulkanski mineral zeolit klinoptilolit 93 % v prahu. Granulacija zeolita je 5 µm.

Pakiranje

Nepredušna vrečka z zadrgo ali šatulja, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom. Sestavljena je iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti izdelka.

Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.

Poreklo

Srbija

Certifikati

Imamo opravljene analize na težke kovine, radioaktivne analize in ostale potrebne kemijske analize. Izdelek je po vseh teh merilih varen.

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Vrednost
Kakovost
Cena

Ocene in komentarji