NE SPREGLEJTE

Vpiši kodo TOREK za -15% popusta na vse. Velja do polnoči!

;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Triphala BIO

ajurvedska mešanica za nežno notranje čiščenje organizma in črevesja
Logo Bio




Strošek poštnine: € 3,00
BREZPLAČNA POŠTNINA
pri nakupu nad  € 35,00. Več info


ZANESLJIVA IN HITRA
DOSTAVA v 24/48 h
GLS ali Pošta Slovenija


NASVETI IN VPRAŠANJA:
031 - 231 - 549
Ime artikla Cena Količina
250 g
14,90 €
  • Kupite 2 za 11,90 € na kos in prihranite 21%
  • Kupite 3 za 10,90 € na kos in prihranite 27%

Triphala v prahu

Triphala je starodavna, izjemno priznana ajurvedska zeliščna mešanica treh vrst super sadja iz območja Indije: amalaki (Emblica officinalis) – pri nas poznana tudi kot amla, bibhitaki (Terminalia belerica) in haritaki (Terminalia chebula). Več kot 5000 let jo uporabljajo predvsem za čiščenje in detoksikacijo celotnega organizma.

Triphala blagodejno deluje na našo prebavo, jo pospeši in spodbuja absorbcije vitaminov in mineralov.

Pomembno je, da posegamo po izdelkih iz zelišč ekološke pridelave, saj lahko le tako nadzorujemo in preprečujemo vnos pesticidov in težkih kovin v telo.

Naša triphala je premium kakovosti in ekološke pridelave.

Triphala je temeljni kamen ajurvedske medicine, saj ima mnogo učinkovitih zdravilnih lastnosti:

  • blagodejno vpliva na prebavni sistem in deluje kot blago odvajalo, ki ne poškoduje črevesne sluznice,
  • pomaga pri napihnjenosti in vetrovih, pa tudi hemoroidih,
  • odstranjuje odvečne maščobe iz organizma,
  • pozitivno učinkuje na delovanje jeter,
  • z visoko vsebnostjo vitamina C pripomore k boljšemu delovanju imunskega sistema,
  • neguje in krepi dihalne poti ter lajša izkašljevanje pri kašlju s sluzjo,
  • ima dokazane protivnetne in antivirusne lastnosti,
  • pomlajuje telo.

Ali ste vedeli, da Triphala skrbi za notranje organe tako, kot mama skrbi za svoje otroke?

Mešanica Triphala je izredno hranljiva, nežna, z visoko vsebnostjo vitamina C, bioflavanoidov in omega 3 linolne maščobne kisline. Je izreden vir beljakovin, olj in antioksidantov, kar skupaj z zmožnostjo antimikrobnega ter antibakterijskega delovanja vpliva na povečano odpornost telesa. Ima dober odvajalni učinek, zato je primerna za čiščenje črevesja ter črevesnih sten in pomaga pri zmanjšanju prevelike telesne teže. Učinkovito razstruplja.

Vse tri vrste plodov v skupni formuli triphale hranijo, krepijo, čistijo, globinsko obnavljajo in pomlajujejo celotni organizem. Redno uživanje Triphale zmanjša utrujenost ter izčrpanost organizma in je odlična podpora imunskemu sistemu. Po ajurvedskem izročilu je triphala ena redkih mešanic, ki ugodno vpliva na vse tri doše. Potemtakem je varna za uživanje za vsakogar.

Kako jo uporabljamo?

Triphalo v prahu preprosto dodamo v toplo vodo ali čaj in dobro premešamo. Priporočamo jemanje 1/2 čajne žličke triphale v prahu enkrat do dvakrat dnevno. Svetujemo jemanje pred spanjem in na prazen želodec. Priporočljivo jo je jemati vsaj mesec dni, nato pa narediti 10 do 14 dni pavze. V podobnih intervalih jo lahko uživamo dalj časa, saj nima nezaželenih stranskih učinkov.

Sestavine

Sestava: triphala (Emblica officinalis, Terminalia belerica, Terminalia chebula)* v prahu.

*iz ekološke pridelave

Shranjevanje in opozorila

Shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo naj bo nedosegljivo otrokom!

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja, prehransko dopolnilo zato ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Nosečnicam, doječim materam in osebam, ki jemljejo zdravila, pred uporabo vedno svetujemo posvet z zdravnikom. Ni primerno za otroke.

Pakiranje

Nepredušna vrečka z zadrgo, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom, saj je sestavljena iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti vsebine.

Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.

Poreklo

Indija

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Kakovost
Cena
Vrednost

Ocene in komentarji

Ocene in komentarji