NE SPREGLEJTE

Vpiši kodo VIKEND za velikih -19% popusta na vse. Velja do nedelje!!!

;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Elixir mix medicinske gobe BIO

Bodite prvi in ocenite ta artikel

mešanica medicinskih gob za izboljšanje dobrega počutja
Logo Bio
Strošek poštnine: € 3,00
BREZPLAČNA POŠTNINA
pri nakupu nad  € 35,00. Več info


ZANESLJIVA IN HITRA
DOSTAVA v 24/48 h
GLS ali Pošta Slovenija


NASVETI IN VPRAŠANJA:
031 - 231 - 549
Ime artikla Cena
125 g
35,90 €
 • Kupite 2 za 25,00 € na kos in prihranite 31%
 • Kupite 4 za 23,00 € na kos in prihranite 36%

Elixir mix mešanica medicinskih gob BIO v prahu

Mešanica medicinskih gob Elixir mix se uporablja kot podpora za stimulacijo imunskega sistema, za zdravo srce in krvni obtok, za povečanje telesne energije, proti stresu in proti staranju. Zaradi tako pomembnih in vseobsegajočih učinkov priporočamo jemanje mešanice čisto vsem, ki si želijo zadostiti pogojem za dolgo in zdravo življenje. Mešanica nudi najširši spekter uravnovešenega delovanja zaradi več sto različnih aktivnih komponent, ki jih vsebuje. Sestavljena je iz treh vrst gob, in sicer Ganoderme lucidum, poznane tudi pod imenom Reishi (rejši) ali po slovensko svetlikava pološčenka, Cordycepsa in Inonotus obliquus, poznane tudi pod imenom Chaga (čaga) ali po slovensko brezin luknjač.

Mešanica Elixir mix nudi najširši spekter uravnovešenega delovanja zaradi več sto različnih aktivnih komponent, ki jih vsebuje.

S tako širokim spektrom uporabljenih vrst gob je doseženo njihovo širokospektralno delovanje ter pospešeno preventivno delovanje pred splošno oslabelostjo.

Uporaba izdelka je povsem preprosta in ne zahteva kakršnih koli priprav ali spretnosti. Gobe so zmlete v fin prah, ki ne vsebuje delcev. Izdelek je tako pripravljen za uporabo. Preprosto ga dozirate neposredno iz embalaže v vaš priljubljen napitek, premešate in zaužijete.

Zakaj uporabiti našo mešanico Eliksir mix?

Kot že samo ime pove, je mešanica pravi eliksir zdravja, mladostnega videza in dobrega počutja. Nastala je po skrbno pripravljenem receptu na podlagi opažanj in ugotovitev uporabnikov mešanice in medicinskih gob na splošno. Za pripravo te posebne mešanice pa so bili upoštevani tudi izsledki številnih domačih in tujih raziskav. In čeprav imajo medicinske gobe zelo kompleksne mehanizme delovanja, ki jih znanost še ni uspela razložiti, vemo, da ugodno vplivajo na naš imunski sistem, na naše počutje in naravne procese, ki se vsak dan dogajajo v našem organizmu. Imunski sistem je odgovoren za boj proti tujkom v našem telesu. Zato je zdrav in močan imunski sistem tako zelo pomemben. Ravno tako so pomembni antioksidanti, ki nas varujejo pred oksidativnim stresom, ki povzroča številne bolezni in prehitro staranje. Mešanica vsebuje tudi Čago, ki velja za adaptogeno. Adaptogene rastline svoje učinkovine prilagodijo glede na potrebe telesa. Dajejo nam energijo in zmanjšujejo stres.

Pridelava naših zdravilnih gob je strogo nadzorovana, brez uporabe kemikalij ali pesticidov in 100 % ekološka. Vse gobe so gojene v Sloveniji. 

Komu vse je namenjena mešanica Elixir mix in kakšni so njeni učinki?

Elixir mix je pravzaprav namenjen vsem, ki si želijo izboljšati splošno počutje z večjo odpornostjo pred boleznimi, z več telesne energije, z zmanjšanjem vpliva stresa in s preprečevanjem prehitrega staranja telesa. Namenjen je tudi tistim, ki želijo preizkusiti delovanje medicinskih gob in okrepiti svoje telo na naraven način. Prav tako je odlično naravno prehransko dopolnilo, saj imajo gobe visoke prehranske vrednosti – dragocene hranilne vrednosti, minerali v sledeh, vitamini, makro minerali, vlaknine, beljakovine. Medicinske gobe imajo bogato zgodovino v kitajski medicini in zdravilstvu, človek pa se vse pogosteje po zdravje zopet vrača k naravi.

Naša mešanica Elixir mix je pravi eliksir zdravja, dobrega počutja in dobre energije. Njeni pozitivni učinki na naš organizem pa so naslednji:

 • stimulira imunski sistem,  
 • deluje v prid zdravemu srcu in ožilju,
 • uravnava krvni tlak,
 • izboljša fizično vzdržljivost,
 • povečuje telesno energije,
 • deluje proti stresu,
 • izboljšuje miselne sposobnosti,
 • na telo deluje tako, da se le-ta bori in deluje proti staranju,
 • uravnava delovanje mišic in živcev,
 • kot močan antioksidant odpravlja proste radikale.

Uporaba

Gobo vmešamo v tekočino, kot je voda, čaj, kava, kakav, jogurt, sok, smuti ipd. Dobro premešamo in po požirkih čimprej popijemo. Zaužijemo vsaj pol ure po jedi.

Smiselno je, da gobo ali mešanico jemljemo neprekinjeno vsaj tri do štiri tedne. Jemanje dalj časa priporočamo le pri dolgotrajnejših težavah. Tudi takrat priporočamo redne nekajdnevne prekinitve, ki naj bodo ob izboljšanju čim daljše. 

Priporočamo sočasno jemanje z vitaminom C.

Priporočena dnevna količina

Priporočeni dnevni vnos je 1–3 čajne žličke na dan. 1 čajna žlička vsebuje približno 2–3 grame mešanice gob. Priporočamo, da pri prvem jemanju nekaj dni jemljete polovično količino in postopno povečujete do priporočene. Če je le mogoče, vzemite polovično dozo zjutraj in polovično zvečer.

Sestavine

Sestava: Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka) v prahu*, Cordyceps sinensis (glavatac) v prahu*  in Inonotus obliquus (brezin luknjač, čaga) v prahu*.

*iz ekološke pridelave

Pakiranje

Nepredušna vrečka z zadrgo, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom, saj je sestavljena iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti vsebine.

Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.

Shranjevanje in opozorila

Shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo naj bo nedosegljivo otrokom!

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja, prehransko dopolnilo zato ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Nosečnicam in doječim materam pred uporabo vedno svetujemo posvet z zdravnikom.

Dobro je vedeti

Izdelek je primeren tudi za živali. V večini primerov se medicinske gobe izkažejo kot izredno učinkovite pri krepitvi imunskega sistema, odpravljanju alergij in kožnih obolenj ter virusnih in bakterijskih okužb. Elixir mix mešanica vpliva tudi na splošno dobro počutje živali. O smiselnosti jemanja in priporočeni dnevni količini se pred uporabo posvetujte z veterinarjem.

Poreklo

Slovenija

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Cena
Vrednost
Kakovost