NE SPREGLEJTE

Vpiši kodo TOREK za -15% popusta na vse. Velja do polnoči!!! 

;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Cardio mix medicinske gobe BIO

mešanica medicinskih gob za izboljšanje delovanja srčnega sistema
Logo Bio
Strošek poštnine: € 3,00
BREZPLAČNA POŠTNINA
pri nakupu nad  € 35,00. Več info


ZANESLJIVA IN HITRA
DOSTAVA v 24/48 h
GLS ali Pošta Slovenija


NASVETI IN VPRAŠANJA:
031 - 231 - 549
Ime artikla Cena
125 g

Cena: 35,00 €

Akcija: 29,90 €

250 g

Cena: 59,50 €

Akcija: 49,90 €

500 g

Cena: 99,00 €

Akcija: 85,90 €

Cardio mix mešanica medicinskih gob BIO v prahu

Mešanica medicinskih gob Cardio mix se uporablja kot podpora za izboljšanje delovanja srca, cirkulacije krvi in izboljšanje najbolj pomembnih vrednosti v krvi.

Pravzaprav gre za mešanico, ki pripomore oziroma zagotavlja vse pogoje, ki jih je treba izpolniti za idealno delovanje srčnega sistema.

Mešanica je sestavljena iz petih vrst gob, in sicer Lentinula edodes, Auricularia auricula, Ganoderma lucidum, Grifola frondosa in Cordyceps. Te gobe so po večini raziskav, ki so jih opravili po svetu, med najbolj učinkovitimi za preprečevanje razvoja bolezni srca in ožilja.

Mešanica Cardio mix nudi najširši spekter uravnovešenega delovanja zaradi več sto različnih farmakoloških aktivnih učinkovin, ki jih vsebuje.

S tako širokim spektrom uporabljenih vrst gob je doseženo njihovo širokospektralno delovanje ter pospešeno preventivno delovanje pred splošno oslabelostjo.

Uporaba izdelka je povsem preprosta in ne zahteva kakršnih koli priprav ali spretnosti. Gobe so zmlete v fin prah, ki ne vsebuje delcev. Izdelek je tako pripravljen za uporabo. Preprosto ga dozirate neposredno iz embalaže v vaš priljubljen napitek, premešate in zaužijete.

Zakaj uporabiti našo mešanico Cardio mix in kakšni so njeni učinki?

Receptura za mešanico je skrbno pripravljena na podlagi opažanj in ugotovitev rednih uporabnikov mešanice in medicinskih gob na splošno. Za pripravo te posebne mešanice so bili upoštevani izsledki številnih domačih in tujih raziskav. In čeprav imajo medicinske gobe zelo kompleksne mehanizme delovanja, ki jih znanost še ni uspela razložiti, vemo, da ugodno vplivajo na naš imunski sistem in organizem.   

Pozitivni učinki mešanice Cardio mix, ki na naš organizem delujejo zdravilno, pa so naslednji:

 • uravnava krvni tlak,
 • znižuje raven holesterola,
 • znižuje raven trigliceridov,
 • preprečuje koronarno bolezen srca,
 • znižuje sladkor v krvi in preprečuje razvoj sladkorne bolezni,
 • preprečuje nastanek krvnih strdkov,
 • pospešuje pretok krvi,
 • stimulira imunski sistem,
 • deluje proti rakavim celicam,   
 • deluje proti stresu,
 • izboljšuje miselne sposobnosti,
 • kot močan antioksidant odpravlja proste radikale in preprečuje oksidativni stres.

 

Pridelava naših zdravilnih gob je strogo nadzorovana, brez uporabe kemikalij ali pesticidov in 100 % ekološka. Vse gobe so gojene v Sloveniji.

Komu vse je namenjena mešanica Cardio mix?

Cardio mix je pravzaprav namenjen vsem, ki želijo svojemu srčnemu sistemu ponuditi najboljše pogoje za dolgoročno zdravje srca in ožilja. Posledično deluje tudi na naše splošnega zdravja in dobrega počutja ter močan imunski sistem.Namenjen je tudi tistim, ki želijo preizkusiti delovanje medicinskih gob in okrepiti svoje telo na naraven način. Prav tako je odlično naravno prehransko dopolnilo, saj imajo gobe visoke prehranske vrednosti – dragocene hranilne vrednosti, minerali v sledeh, vitamini, makro minerali, vlaknine, beljakovine. Medicinske gobe imajo bogato zgodovino v kitajski medicini in zdravilstvu, človek pa se vse pogosteje po zdravje zopet vrača k naravi.

Zaradi gobe Auricularia auricula, ki jo mešanica vsebuje, ne priporočamo uživanje med nosečnostjo in dojenjem.

Uporaba

Gobo vmešamo v tekočino, kot je voda, čaj, kava, kakav, jogurt, sok, smuti ipd. Dobro premešamo in po požirkih čimprej popijemo. Zaužijemo vsaj pol ure po jedi.

Smiselno je, da gobo ali mešanico jemljemo neprekinjeno vsaj tri do štiri tedne. Jemanje dalj časa priporočamo le pri dolgotrajnejših težavah. Tudi takrat priporočamo redne nekajdnevne prekinitve, ki naj bodo ob izboljšanju čim daljše.

Priporočamo sočasno jemanje z vitaminom C.

Priporočena dnevna količina

Priporočeni dnevni vnos je 1–3 čajne žličke na dan. 1 čajna žlička vsebuje približno 2–3 grame mešanice gob. Priporočamo, da pri prvem jemanju nekaj dni jemljete polovično količino in postopno povečujete do priporočene. Če je le mogoče, vzemite polovično dozo zjutraj in polovično zvečer.

Sestavine

Sestava: Lentinula edodes (šitake) v prahu*, Auricularia auricula v prahu*, Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka) v prahu*, Grifola frondosa (maitake) v prahu* in Cordyceps sinensis (glavatec) v prahu*.

*iz ekološke pridelave

Pakiranje

Nepredušna vrečka z zadrgo, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom, saj je sestavljena iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti vsebine.

Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.

Shranjevanje in opozorila

Shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo naj bo nedosegljivo otrokom!

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja, prehransko dopolnilo zato ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. 

Dobro je vedeti

Izdelek je primeren tudi za živali. V večini primerov se medicinske gobe izkažejo kot izredno učinkovite pri krepitvi imunskega sistema, odpravljanju alergij in kožnih obolenj ter virusnih in bakterijskih okužb. Cardio mix mešanica vpliva tudi na pravilno delovanje srčnega sistema. O smiselnosti jemanja in priporočeni dnevni količini se pred uporabo posvetujte z veterinarjem.

Poreklo

Slovenija

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Cena
Vrednost
Kakovost

Ocene in komentarji

 • Kakovost
  Cena
  Vrednost
  Super!
  Review by Luna
  Cardio mix sem kupila za mojo psičko, ki je srčna bolnica in že prejema Vetmedin in Lasix. Zadnje dni je imela zelo pogoste vsakodnevne težave z dihanjem, sploh ponoči. Že po prvi žlički te mešanice gob, so težave izginile. Cardio mix ji dam 3x dnevno.

Ocene in komentarji

 • Kakovost
  Cena
  Vrednost
  Super!
  Review by Luna
  Cardio mix sem kupila za mojo psičko, ki je srčna bolnica in že prejema Vetmedin in Lasix. Zadnje dni je imela zelo pogoste vsakodnevne težave z dihanjem, sploh ponoči. Že po prvi žlički te mešanice gob, so težave izginile. Cardio mix ji dam 3x dnevno.