NE SPREGLEJTE
;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Stop stres paket

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Premagajte stres s top 3 izdelki za popoln učinek.


Strošek poštnine: € 3,00
BREZPLAČNA POŠTNINA
pri nakupu nad  € 25,00. Več info


ZANESLJIVA IN HITRA
DOSTAVA v 24/48 h
GLS ali Pošta Slovenija


NASVETI IN VPRAŠANJA:
031 - 231 - 549
Ime artikla Cena Količina
Samo magnetna terapija
9,99 €
Samo Ashwaganda BIO 250 g
14,00 €
Samo Bachove kapljice
19,00 €
Celoten paket

Cena: 42,99 €

Akcija: 35,00 €

Stop stres paket

Te zanima kako zmanjšati stres v 21 dneh, se počutiti umirjeno in izboljšati življenjsko energijo? Potem imamo pravo rešitev zate.

S pomočjo 4000 let starih tehnik in novim pristopom boš lahko spet lažje zadihal od vsakodnevnih psihičnih naporov.

Stop stres paket zajema samo 3 enostavne korake, ki se jih moraš držati vsaj 21 dni. V tem času bi moral zmanjšati napetost in povečati notranjo stabilnost. Tehnika učinkovito in enostavno zmanjša vsakodnevni stres.

Poslužuješ se kitajske medicine, ajurvede in evropskega izročila hkrati. Pri snovanju paket smo se posvetovali z akupunkturistom, bachovim terapevtom in supernutricistom. Skupaj smo ustvarili izjemen in učinkovit način, da se naravno zoperstavite stresu.


Kaj moraš storiti?


Zate je pripravljen enostaven paket, kako na naraven način zmanjšati stres.

V paketu imamo magnetno akupunkturno terapijo, zelišče v prahu ashwagando in bachove kapljice.

Vse kar moraš narediti je slediti trem enostavnim korakom:

1. Najprej si boš po navodilih enostavno namestil na akupunkturne točke tri magnete. To boš nosil naslednjih 21 dni.


2. Vsako jutro in vsak večer boš spil malo žličko ashwagande v prahu. Lahko uporabiš tvojo najljubšo pijačo: čaj, kavo, kakav, sok, vodo ali smoothie. Prah enostavno odmeriš z žličko po navodilih in vmešaš v tekočino.


3. Bachove kapljice si boš vsak dan nanesel na jezik. Lahko jih tudi kapneš v vodo in potem spiješ.  Bachov terapevt ti bo v vsak paket dodal 30 ml kapljic posebne mešanice iz cvetnih esenc. Vsaka mešanica je pripravljen sproti. Torej sveža, ki jo moraš porabiti do konca. Mešanica zadostuje za 20-30 dni.

Stimuliranje akupunkturnih točk in istočasno jemanje zdravilnih zelišč še potencira antistresno delovanje. Poleg stresa lahko s tem paketov kljubuješ tudi anksioznosti in depresiji. Preveri kako delujejo posamezni elementi paketa.

STOP STRES PAKET VSEBUJE:

1 x Set za magnetno terapijo (3x magneti in trak za pritrditev)

1 x Ashwagando v prahu BIO 250 g

1 x Bachove kapljice

+ Brezplačna poštnina pri nakupu nad 25€

+ Darilo 3 brezplačne magnete za rezervo


Delovanje magnetne terapije po TKM


Magnetna terapijaMagnetna terapija izvira iz tradicionalne kitajske medicine (TKM).

Z magnetno terapijo stimuliramo akupunkturne točke za stres in nudimo olajšanje brez stranskih učinkov. Samo 3 magnete enostavno po navodilih pritrdimo na kožo in pustimo delovati 21 dni.

Ko smo pod stresom se energija v telesu usmerja na določene dele telesa, da ta stres skuša odpraviti. Telo se navadi in imamo presežek energije. Z magnetno terapijo ponovno vzpostavimo kroženje energije. Tako se razbremenimo in posledične se počutimo manj pod stresom. Če tega ne storimo telo lahko stagnira in tudi oboleva. Zato je ključno, da poskrbimo za cirkulacijo te energije. Telo se regenerira, pozdravi in pomladi. Z 21 dnevno stimulacijo teh točk dosežemo globlji in močnejši rezultat.

Magnetna terapija je popolnoma varna in nima stranskih učinkov. Lahko jo izvajajo tudi starejši otroci. Namenjena je premagovanju težav. Vzemite stres in zdravje v svoje roke in se prepričajte o tem učinkovitem načinu odpravljanju težav. S to terapijo vzpostavimo energetsko ravnovesje v telesu. Na ta način zmanjšamo stres in se počutimo bolje.


S pomočjo magnetne terapije na akupunkturne točke aktiviramo sposobnosti samozdravljenja. S tem poskrbimo za uravnavanje življenske energije na naraven način. Tako prispevamo k krepitvi zdravja in preprečevanju bolezni. Magnetna terapija sicer služi za zdravljenje bolezni in bolečin ter za krepitev organizma in tudi zdravljenje odvisnosti. Izredno je učinkovita tudi za težave ob menjavi letnih časov in spolnih hormonih. Pomaga tudi pri različnih kroničnih bolezni.


V paketu boš dobil 3 močne magnete in učinkovit trak za prilepljanje. Seveda bomo priložili tudi razumljiva navodila kam postaviti magnete. Na trgu se dobi tudi priročne magnetke iz Kitajske, vendar smo se odločili, da poiščemo boljše. Naši magneti so bolj močni in zato bolj učinkoviti. Poleg tega so širši in tako boste lažje zadeli točko postavitve. Pa še naš pritrditveni trak je bolj kvaliteten, saj omogoča dihanje kože in je ne draži.Delovanje superzelišča Ashwagande


Ashwaganda v prahu BIOAshwaganda (tudi ašvaganda) je kraljica med ajurvedskimi zelišči, poznana tudi kot indijski ginseng. Uporablja se jo že tisočletja saj pozitivno vpliva na splošno počutje in nas napolni z energijo. Znano je, da pomirja in deluje proti stresu. Skrbi za miren spanec spodbuja nočne hormone za regeneracijo. Najbolj pomembno je, da skrbi za adrenalno žlezo. Zaradi stresa je ta žleza pod največjim udarom. Če jo negujemo zmanjšamo pritisk.


Je adaptogen. Pomeni, da ko je potrebno telesu dovaja življenjsko energijo. Na primer, ko kljubuje stresu. Ponoči pa zagotavlja globok in miren spanec. To je TOP antistresno zelišče.

Ashwaganda poleg tega krepi imunski sistem, skrbi za reprodouktivne organe, spodbuja spolnost, preprečuje staranje, deluje protivnetno in blaži depresijo in anksioznost. Lahko jo uporabljamo tudi pri težavah s koncentracijo in spominom, za lajšanje težav s sklepi in revmatičnimi obolenji in pri težavah s ščitnico. Ker je ashwaganda adaptogen uravnava razmerje hormonov.

Ker je ashwaganda varno živilo in ker je njen spekter delovanja res širok, priporočamo, da jo 100% preizkusiš. Prepričaj se njenem skoraj čudežnem delovanje.

Vsako jutro in vsak večer spiješ malo žličko ashwagande v prahu. Lahko uporabiš tvojo najljubšo pijačo: čaj, kavo, kakav, sok, vodo ali smoothie. Prah enostavno odmeriš z žličko po navodilih in vmešaš v tekočino.

Naša ashwaganda je top kvalitete in prihaja iz ekološke pridelave.

 


Delovanje Bachovih kapljic

 Bachove kapljice

Bachove kapljice učinkovito delujejo proti različnim čustvenim stiskam posameznika kot je stres. Pomagajo tudi v različnih krizah in težkih življenskih situacijah. Z njimi se umirimo in ohranimo mirno glavo. Delujejo na naše čustveno stanje in ga pomagajo harmonizirati.

S pomočjo Bachovih kapljic prevzamemo nadzor nad čustvi, najdemo harmonijo in notranji mir. Mešanice Bachovih kapljic pripravljamo v skladu z metodo Dr. Bacha in z original Bachovimi esencami.

Bachova terapija spodbuja samozdravljenje in duhovno sproščanje. Vzrok za bolezni je neharmonično stanje. S pomočjo cvetnih esenc poskušamo bolezen pozdraviti na način izkoriščanja pozitivnih lastnosti cvetov.

Bachove kapljice jemljemo iz stekleničke s pipeto. Doziranje je zelo enostavno. Samo 4 kapljice po 4 krat na dan. Steklenička, ki jo prejmete zadostuje za 1 mesec terapije. V tem času bi že morali čutiti učinke razbremenitve stresa. Vsako stekleničko pripravljamo sproti, za konzervans dodamo tudi nekaj konjaka. Vendar je vseeno rok uporabe točno 1 mesec odkar pošljemo.

Primerne so za vse ljudi (nosečnice, starejše, otroke, živali...). Nimajo stranskih učinkov in ne more se jih predozirati.

Tako kot pri magnetni terapiji lahko pride tudi Bachovi terapiji s cvetovi do neželenih reakcij, ki se kažejo kot predhodno poslabšanje stanja. Vendar ta znak samo pomeni, da se v telesu sproža proces spremembe. Odslej gre torej le na bolje. Bachove kapljice izboljšujejo tudi splošno počutje in jih uporabljamo prav pri psihičnih naporih.

 

 

 

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Cena
Vrednost
Kakovost