NE SPREGLEJTE

Vpiši kodo PONEDELJEK za -15% popusta na vse. Velja do polnoči!!!

;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Feng cha

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne prodajalne Fengcha.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med podjetjem in stranko.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

• identiteto o pravni osebi,

• kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo,

• dobavljivost izdelkov,

• pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

• način plačila in dostave,

• časovno veljavnost ponudbe,

• rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe, in pogoje za odstop; poleg tega tudi stroške kupca za vračilo izdelka,

• pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Podatki o pravni osebi (ponudnik):

FENG CHA d.o.o.

Rejčeva ulica 5

5000 Nova Gorica

Matična številka: 6815014000

Davčna številka: SI77642562

Telefon: +386 31 231 549

E-mail: info@fengcha.si

Strošek dostave

DOSTAVA GLS SLOVENIJA:

Pri nakupu do 34,99 € vam zaračunamo strošek dostave v znesku 3,00 €.

Pri nakupu nad 35,00 € je strošek dostave brezplačen.

 

 

DOSTAVA POŠTA SLOVENIJE:

 

Pri nakupu do 34,99 € vam zaračunamo strošek dostave v znesku 3,50 €.

 

Pri nakupu nad 35,00 € je strošek dostave brezplačen.

 

 

Pošta Slovenije vam bo za pošiljke, plačane po povzetju, zaračunala tudi provizijo. Provizija za odkupnino (vplačnina) pri Pošti Slovenije znaša 1,15 €. Pri pošiljkah v vrednosti med 98,00 € in 501,00 € pa znaša le-ta 1,17 % od njene vrednosti. Pri pošiljkah v vrednosti nad 501,00 € pa 5,36 € + 0,30 % od vrednosti pošiljke. Pri prevzemu paketa na Petrolu, vam zaračunajo storitev vročanja paketa v znesku 0,45 € in storitev obdelave odkupnine v znesku 1,05 € na paket.

Pri GLS dostavi provizije ni. Razen, če boste paket prevzeli na Petrolu. Na Petrolu vam dodatno zaračunajo storitev vročanja paketa v znesku 0,45 € in storitev obdelave odkupnine v znesku 1,05 € na paket.

Postopek nakupa

Ko uporabnik izbere izdelek ali izdelke, vpiše svoje podatke in potrdi naročilo, s tem je naročilo oddano. Po elektronski pošti prejme poročilo in dodatna navodila v zvezi s plačilom. Ponudnik nato preveri dobavljivost izdelkov in ob morebitnem pomanjkanju zalog obvestili kupca. Podjetje si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med stranko in podjetjem je nepreklicno sklenjena, ko kupec prejme potrdilo na elektronski naslov (e-naslov).

Dostava

Zavezujemo se, da bo blago dostavljeno v najkrajšem možnem času. Blago bo odpremljeno še isti delovni dan, če bomo naročilo prejeli do 10. ure istega dne. GLS ali Pošta Slovenije dostavi pošiljko naslednji delovni dan ali najkasneje dva dni od odpreme blaga. Če katerega od naročenih izdelkov ni na zalogi, bo pošiljka odpremljena v najkrajšem možnem času, čim bodo artikli spet na zalogi.

Naročeno blago bo dostavil kurir GLS Slovenije ali Pošte Slovenije. Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila.

Če vas v času dostave ni doma, bo kurir pustil sporočilo, da lahko prevzamete blago v najbližji poslovalnici GLS ali partnerskih prevzemnih mestih (OMV, Trafika, Mercator, BigBang...). Če boste izbrali Pošto Slovenije, pošiljke lahko prevzemate tudi na najbližji poštni poslovalnici.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh pisno sporoči odstop od pogodbe. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od sklenitve pogodbe (oddaje naročila), in sicer po pošti ali na e-mail naslov. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalno zapakirani embalaži, katera mora biti nepoškodovana, v nasprotnem primeru se vračilo blaga zavrne. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj, ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Plačilo

Ob potrditvi naročila kupec izbere eno od možnosti plačila blaga, in sicer:

  •     plačilo po povzetju (z gotovino ali bančno kartico*),
  •     plačilo kot bančno nakazilo (po položnici),
  •     plačilo po sistemu Paypal (ob koncu naročila se pojavi gumb Plačaj zdaj, kjer nakažete zahtevano vsoto).

 

*Plačilo po povzetju z bančno kartico je možno samo pri določnih pismonošah. O možnosti plačila z bančno kartico se pozanimajte pri izbrani dostavni službi.Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. DDV je že vkjučen v ceno. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Vse fotografije artiklov so simbolične in ne odražajo dejanskega stanja. Ponudnik ima pravico spremeniti cene, če so bile napačno vnesene v bazo spletne prodajalne. O tem mora predhodno obvestiti kupca in se dogovoriti o poteku naročila.

Varnost

Ponudnik spletne trgovine v sodelovanju z upraviteljem gostovanja spletne strani uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Vse podatke bo ponudnik obdržal v tajnosti v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Arhiviranje pogodb

Vse sklenjene pogodbe in izdane račune bomo hranili v pisni obliki. Pogodba o nakupu je trajno shranjena pri ponudniku.

Pritožbe

Kupcem je omogočena pritožba po telefonu, pošti ali e-mailu.V interesu ponudnika je, da se vse pritožbe in morebitne spore rešuje izvensodno in v skladu z zakoni.


Zadnja posodobitev: 01. 8. 2023