NE SPREGLEJTE

Vpiši kodo TOREK za -15% popusta na vse. Velja do polnoči!!! 

;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Pravno obvestilo

Predmet pravnega obvestila se nanaša na vsebino, fotografije in grafične elemente spletne strani http://www.fengcha.si, ki si jih lasti Feng cha d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik).

Avtorske pravice

Vsebina spletne strani je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine te spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spremeniti ali na kakršen koli drug način reproducirati, razen v primeru soglasja ponudnika.

Izjemoma lahko uporabniki na drugih spletnih mestih reproducirajo vsebino spletne pod pogojem, da navedejo spletno stran www.fengcha.si kot vir in dodajo ustrezno spletno povezavo.

Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik bo z vsemi podatki, posredovanimi prek spletne strani, razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo. V nobenem primeru podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in bodo varovani pred zlorabo, nepooblaščenim dostopom, izgubo, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Nekateri podatki, kot so IP naslov, datum, čas ali naslov strani uporabnika, se lahko shranijo zaradi statistične obdelave.

Izključitev odgovornosti

Vsebina spletne strani je informativne narave. Ponudnik ne odgovarja za morebitno škodo zaradi uporabe vsebine spletne strani, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti spletne strani in tudi ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov. Ponudnik lahko vsebino spletne strani spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice morebitnih sprememb.

Pri napotitvi prek povezav na druga spletna mesta ponudnik ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja.