NE SPREGLEJTE
;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Predmet pravnega obvestila se nanaša na vsebino, fotografije in grafične elemente spletne strani http://www.fengcha.si, ki je si jo lasti Feng cha d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik).

Avtorske pravice

Vsebina spletne strani so v zakonskem dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine te spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru soglasja ponudnika.

Izjemoma lahko uporabniki na drugih spletnih mestih reproducirajo vsebino na spletni strani samo, če navedejo spletno stran www.fengcha.si, kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik bo z vsemi podatki posredovanimi preko spletne strani razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo. V nobenem primeru podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in bodo varovani pred zlorabo, nepooblaščenim dostopom, izgubo, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Nekateri podatki, kot so IP naslov, datum, čas ali naslov strani uporabnika se lahko shranijo zaradi statistične obdelave.

Izključitev odgovornosti

Vsebina spletne strani je informativne narave. Ponudnik ne odgovarja za morebitno škodo zaradi uporabe vsebine spletne strani, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti spletne strani in tudi ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov. Ponudnik lahko vsebino spletne strani spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice morebitnih sprememb.

Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta ponudnik ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja.