NE SPREGLEJTE

Vpiši kodo TOREK za -15% popusta na vse. Velja do polnoči!!! 

;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Kdo smo

Kdo smo in k čemu stremimo?

Začeli smo s prodajo čajev. In to neobičajnih (pravih) čajev, ki smo jih kot ljubitelji vedno pogrešali v obstoječi ponudbi na slovenskem trgu. S prodajo čajev še vedno vztrajamo in ponujamo le najbolj kakovostne čaje, polne arome, svežine in bogatega okusa. Smo pa z leti glede na potrebe trga redno bogatili naš asortiman. Najprej z dišečimi začimbami, kakavom in kavo ter seveda z živili, poznanimi kot superhrana. Ker se potrebe in želje kupcev spreminjajo, vedno stremimo k temu, da lahko ponudimo kaj novega. Hkrati pa v ponudbi obdržimo priljubljene izdelke. Tako se v zadnjem času trudimo ponuditi kar najbolj raznolike izdelke iz kategorije živil in prehranskih dopolnil, ki jih premišljeno dodajamo v naš asortiman. Ker pa se zavedamo, kako pomembna je nega našega telesa tudi od zunaj, redno bogatimo ponudbo naravne kozmetike domačih in tujih proizvajalcev. V trgovini pa najdete tudi kar nekaj drugih izdelkov, kot je čajni pribor, steklenice za vodo, eterična olja, naravne barve za lase, energijske ploščice itd.

Pri Feng cha najdete poleg izredno kakovostnih izdelkov tudi ideje in nasvete za bolj zdravo življenje.

Ker se s čaji in ostalimi živili iz naše bogate ponudbe ukvarjamo že več kot 10 let (od leta 2010), smo razvili poseben čut za kakovost prehranskih izdelkov, zato pri nas najdete le najboljše okuse ter izdelke za dolgo in zdravo življenje. Zaradi sodobnih trendov in zavedanja o pomembnosti zdrave prehrane, če je le mogoče, v našo ponudbo dodajamo le izdelke iz ekološke pridelave. 

Kaj pravzaprav pomeni feng cha?

Ker smo bili prvotno usmerjeni v prodajo čajev, smo hoteli z imenom privabiti predvsem ljubitelje (pravih) čajev. Na to idejo se je opiral tudi naš takratni slogan – neobičajna trgovina s čaji. Večina čajev še vedno dobavljamo neposredno od pridelovalcev, zato smo z deželami Daljnega vzhoda bili vedno povezani. Feng cha pa je v kitajščini pravzaprav priljubljena fraza, ki pomeni spoštljivo postreči čaj izbranim gostom.  

Iz druge perspektive ...

Feng cha je družinsko podjetje s sedežem v Novi Gorici. S pomočjo zunanjih sodelavcev skrbijo za celotno prodajno pot naših izdelkov. Vsak izdelek, ki ga ponujajo v spletni trgovini je premišljeno izbran in tudi v večini pri njih doma preizkušen. 

Layla in Miha se poznata in sta par že iz srednješolskih let, skupaj sta tudi študirala in si kasneje ustvarila družino. Čeprav sta doštudirala pravo, ju je podjetniška žilica in želja po uspehu peljala do podjetja, ki ima danes že več kot 10 let izkušenj na področju spletne prodaje. Svojo ponudbo so z leti od čajev razširili na začimbe, superživila, prehranska dopolnila. Ponudbo pa sicer redno posodabljajo in sledijo sodobnim trendom. Za čaje in začimbe je zadolžen Miha, ki v tem pravzaprav uživa, saj je velik ljubitelj in poznavalec čajev, zelo rad pa ustvarja tudi v kuhinji, kjer preizkuša nove začimbe in kombinacije le-teh. Za prehranska dopolnila, superživila in Bachovo cvetno terapijo skrbi Layla, ki se tudi redno izobražuje v tej smeri. Layla je pravzaprav prava zakladnica znanja o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja, saj večino svojega prostega časa vlaga v izobraževanja. Med drugim je tudi supernutricionistka in bachova terapevtka. Pohvali se lahko s številnimi certifikati, diplomami in opravljenimi tečaji. Glede zdravilnih učinkov izdelkov v ponudbi pa se posvetujeta tudi pri dr. Janezu Hönnu, ki je doktor splošne medicine in priznani specialist akupunkturolog. Pred kratkim sta se ekipi pridružila tudi Aleksander Vesel in Selma Seyoun Vesel, ki skrbita predvsem za predstavitveni vidik izdelkov v spletni trgovini in na socialnih omrežjih. 

Layla in Miha veliko časa posvetita iskanju kakovostnih premium izdelkov in se trudita prednost dati tistim, ki so iz ekološke pridelave in/ali predelave. Kupcem želita ponuditi le najboljše.

Oba sta srčna človeka, ki rada nesebično pomagata sočloveku. Tudi zato je njihovo podjetniška zgodba tako uspešna. 

Naša prodaja je razširjena po večjem delu Evrope ...

 

 

 • Italija
 • Hrvaška
 • Avstrija
 • Madžarska
 • Romunija
 • Poljska
 • Slovaška
 • Češka
 • Francija
 • Nemčija
 • Finska

Feng cha ekipo sestavljajo

 

 • Miha Hönn – ustanovitelj

 

 • dr. Janez Hönn – svetuje glede zdravilnih učinkov naših produktov

 

 • Aleksander Vesel – digitalni marketing

 

 • Selma Seyoun Vesel – digitalni marketing

 

Naši podatki:                                          

FENG CHA d.o.o.                                                  

Rejčeva ulica 5                                                      

5000 Nova Gorica

Matična številka: 6815014000

ID za DDV: SI77642562

Davčni zavezanec: DA

Telefon: +386 31 231 549

E-mail: info@fengcha.si

 

Delovni čas spletne trgovine:   

Ponedeljek - Petek: od 08:00 do 16:00

Sobote, Nedelje in Prazniki: ZAPRTO