NE SPREGLEJTE

Vpiši kodo VIKEND za velikih -19% popusta na vse. Velja do nedelje!!!

;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Čaj

Čaji so priljubljene pijače po vsem svetu, ki jih lahko uživamo v različnih okusih in aromah. Zeleni čaj, črni čaj in pravi čaji so med najbolj znanimi vrstami čajev.

Zeleni čaj je narejen iz listov Camellia sinensis, ki so sveže pobrani in nefermentirani. Zaradi tega zadržijo večino svojih hranil in antioksidantov. Zeleni čaj ima svetlo zeleno barvo, nežen okus in blago aromo. Je bogat z antioksidanti, ki lahko zmanjšajo tveganje za bolezni srca in ožilja ter vplivajo na zmanjšanje stresa.

Črni čaj pa je tudi narejen iz listov Camellia sinensis, vendar so ti listi fermentirani, kar daje čaju močnejši okus in temnejšo barvo. Črni čaj vsebuje manj antioksidantov kot zeleni čaj, vendar je še vedno bogat z drugimi hranili, kot so kofein, teobromin in teofilin, ki lahko izboljšajo budnost in koncentracijo ter zmanjšajo utrujenost.

Pravi čaji pa so v bistvu vsi čaji, ki so narejeni iz listov Camellia sinensis. To vključuje tako zelene kot črne čaje ter druge sorte, kot so beli, oolong in pu-erh čaji. Vsak pravi čaj ima svoj okus, aromo in hranilno sestavo, ki se lahko razlikujejo glede na regijo in metodo obdelave.

Čaji lahko ponujajo tudi dodatne koristi, kot so pomirjanje, izboljšanje prebave in spodbujanje imunskega sistema.

Zagotavljamo, da so naši čaji visoke kakovosti, polne aktivnih snovi, z izjemnimi hranilnimi lastnostmi. Čaji, ki so v naši ponudbi vsebujejo visoko koncentracijo koristnih hranilnih snovi in antioksidantov.

Večina naših čajev je predelanih v skladu z načeli organske proizvodnje, kar pomeni, da je večina izdelkov iz ekološke pridelave.

  

Odkrijte vse naše izdelke in koristne učinke.