NE SPREGLEJTE
;
0

V nakupni košari ni artiklov.

»Izgorelost« Bachove kapljice

Bodite prvi in ocenite ta artikel

pripravek Bachovih cvetnih esenc proti izgorelosti


Strošek poštnine: € 3,00
BREZPLAČNA POŠTNINA
pri nakupu nad  € 25,00. Več info


ZANESLJIVA IN HITRA
DOSTAVA v 24/48 h
GLS ali Pošta Slovenija


NASVETI IN VPRAŠANJA:
031 - 231 - 549

Cena: 19,00 €

Akcija: 17,10 €

Bachove kapljice za izgorelosti

Izgorelost je duševna motnja, ko posameznik ne najde zdrave meje in se preda pretiranemu delu. S početjem pa vztraja vse do psihofizičnega zloma. Vse pogosteje je povod za izgorelost tudi perfekcionizem. Izgorelost poteka v več stopnjah, ki zahtevajo drugačno zdravstveno obravnavo, zato je pomembno, da poiščemo ustrezno pomoč.

Imate občutek neprestane utrujenosti? Doživljate tesnobo in panične napade? Vaša samopodoba niha, delu pa namenjate preveč časa in energije? Počutite se depresivni, vaše čustveno doživljanje niha. Vse skupaj vas že pretirano obremenjuje in načenja tudi vaše telesno zdravje, imunski sistem pade. Ali pa se zdravite pri specialistu in potrebujete naraven dodatek k obstoječi terapiji? Potem imamo rešitev za vas.

Bachov terapevt bo po individualnem posvetu samo za vas pripravil posebno mešanico cvetnih esenc. Torej svežo mešanico, ki jo morate porabiti do konca, če želite dodobra izkoristiti njeno korist, prvi rezultati pa bodo vidni že v nekaj dneh. Pripravljena mešanica bo zadostovala za 30 dni, potrebna bo le doslednost pri jemanju kapljic, ki si jih lahko enostavno nanesete neposredno v usta ali pa jih kapnete v kozarec sveže vode.  

Delovanje Bachovih kapljic

Bachove kapljice učinkovito delujejo proti različnim čustvenim stiskam posameznika. Izčrpanost kot posledica pretiranega izčrpavanja samega sebe je  prav gotovo ena od teh stanj. Bachove kapljice nam pomagajo v različnih krizah in težkih življenjskih situacijah, preizkušnjah. Z njimi se umirimo in ohranimo mirno glavo, saj delujejo na naše čustveno stanje in ga pomagajo harmonizirati. S pomočjo Bachovih kapljic prevzamemo nadzor nad našimi čustvi, le-tako pa ustvarimo harmonijo in s tem najdemo svoj notranji mir.


Bachova terapija spodbuja samozdravljenje in duhovno sproščanje. Po teoriji dr. Bacha je namreč vzrok za bolezni v neharmoničnem stanju oz. v pomanjkanju harmonije med telesom in dušo. S pomočjo cvetnih esenc poskušamo bolezen pozdraviti z izkoriščanjem pozitivnih lastnosti cvetov, in sicer tako, da nam pomagajo ponovno vzpostaviti ravnovesje v nas samih, kar pa s pomočjo konvencionalnega ali drugega nekonvencionalnega zdravljenja lahko pripelje do ozdravitve. Terapija tako ne zamenjuje klasične oblike zdravljenja, pač pa ga le učinkovito dopolnjuje.

Mešanice Bachovih kapljic pripravljamo v skladu z metodo Dr. Bacha, uporabljamo pa izključno originalne Bachove esence.

Bachove kapljice jemljete iz stekleničke s priloženo pipeto, kar naredi doziranje izredno enostavno. Dnevno zaužijemo 4-krat po 4 kapljice, ki jih smiselno razporedimo čez cel dan. Steklenička, ki jo prejmete, zadostuje za 1 mesec terapije. V tem času bi že morali čutiti učinke razbremenitve stresa.

Vsako stekleničko izbrane mešanice pripravljamo sproti. Da ostane mešanica dalj časa sveža, uporabimo nekaj alkohola (konjaka), vseeno pa ostaja rok uporabe mešanice 1 mesec od dneva nakupa.

Ker Bachove kapljice nimajo stranskih učinkov, jih ne moremo predozirati, prav zato so primerne za vse – tudi za nosečnice, doječe matere, starejše osebe, otroke in živali.

Mešanice Bachovih kapljic pripravlja Layla Hönncertificirana Bachova svetovalka, ki nudi tudi individualno svetovanje.

Uporaba

Bachove kapljice jemljemo 4-krat na dan (zjutraj, opoldne, popoldne, zvečer) po 4 kapljice. S priloženo kapalko jih lahko nakapamo kar na jezik ali pa jih kanemo v kozarec negazirane mineralne vode.

Sestavine

Voda, konjak (na vašo željo lahko uporabimo tudi kis namesto alkohola), izbrane cvetne esence originalnih Bachovih kapljic.

Količina

30 ml (zadostuje za 30 dni rednega jemanja)

Opozorila

Kapljice vsebujejo alkohol, ki deluje kot konzervans. Mešanica Bahovih kapljic je uporabna 4 tedne od nakupa. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne smemo prekoračiti. Shranjujemo nedosegljivo otrokom!

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Cena
Vrednost
Kakovost