NE SPREGLEJTE

Vpiši kodo VIKEND za velikih -19% popusta na vse. Velja do nedelje!!!

;
0

V nakupni košari ni artiklov.

»Anksioznost« Bachove kapljice

Bodite prvi in ocenite ta artikel

mešanica Bachovih cvetnih esenc proti anksioznosti


Strošek poštnine: € 3,00
BREZPLAČNA POŠTNINA
pri nakupu nad  € 35,00. Več info


ZANESLJIVA IN HITRA
DOSTAVA v 24/48 h
GLS ali Pošta Slovenija


NASVETI IN VPRAŠANJA:
031 - 231 - 549

Cena: 19,90 €

Akcija: 15,90 €

Bachove kapljice proti anksioznosti

Anksioznost je čustveno stanje, ki ga spremlja občutek nelagodja, strahu in napetosti. Je povsem naraven odziv na nevarnost, ki nam preti iz okolja. Ta odziv nam v ključnih situacijah omogoča preživetje. Vendar pa se danes anksioznost vse pogosteje pojavlja v neogrožajočih situacijah. Pojavlja se tudi kot posledica stresa in s skrbmi polnega načina življenja. Naše telo je neprestano v krču. Sami smo fizično in psihično preobremenjeni. Telo nas z navalom adrenalina pripravi na beg ali boj, vendar nam to v dani situaciji nič ne pomaga. Poznamo več vrst anksioznosti, večina pa lahko povzroča tudi z njo povezane panične in/ali tesnobne napade, ki so izredno neprijetne telesne in psihične izkušnje.

Vas je strah in se počutite tesnobno? Nimate zaupanja vase? Težave v službi? Imate kakšno z anksioznostjo povezano motnjo, fobijo? Se želite počutiti umirjeno ter izboljšati življenjsko energijo? Potem imamo rešitev za vas.

Prve rezultate lahko opazite po nekaj dneh ali tednih, to je odvisno od vsakega posameznika posebej. Pripravljena mešanica bo zadostovala za 30 dni, ki si jih enostavno nanesete neposredno v usta ali pa jih kapnete v kozarec vode.  

Delovanje Bachovih kapljic

Bachove kapljice učinkovito delujejo proti različnim čustvenim stiskam posameznikaAnksioznost v vseh oblikah je prav gotovo ena od teh stanj. Bachove kapljice nam pomagajo v različnih krizah in težkih življenjskih situacijah, preizkušnjah. Z njimi se umirimo in ohranimo mirno glavo, saj delujejo na naše čustveno stanje in ga pomagajo harmonizirati. S pomočjo Bachovih kapljic prevzamemo nadzor nad našimi čustvi, le-tako pa ustvarimo harmonijo in s tem najdemo svoj notranji mir.

Bachova terapija spodbuja samozdravljenje in duhovno sproščanje. Po teoriji dr. Bacha je namreč vzrok za bolezni v neharmoničnem stanju oz. v pomanjkanju harmonije med telesom in dušo. S pomočjo cvetnih esenc poskušamo bolezen pozdraviti z izkoriščanjem pozitivnih lastnosti cvetov, in sicer tako, da nam pomagajo ponovno vzpostaviti ravnovesje v nas samih.

Mešanice Bachovih kapljic pripravljamo v skladu z metodo Dr. Bacha, uporabljamo pa izključno originalne Bachove esence.

Bachove kapljice jemljete iz stekleničke s priloženo pipeto, kar naredi doziranje izredno enostavno. Dnevno zaužijemo 4-krat po 4 kapljice, ki jih razporedimo čez cel dan. Steklenička, ki jo prejmete, zadostuje za 1 mesec terapije. 

Vsako stekleničko izbrane mešanice pripravljamo ročno in sproti. Da ostane mešanica dalj časa sveža, uporabimo nekaj alkohola (konjaka). Rok uporabe mešanice 1 mesec od dneva nakupa.

Ker Bachove kapljice nimajo stranskih učinkov, jih ne moremo predozirati in ne povzročajo odvisnosti. Primerne so za vse – nosečnice, doječe matere, starejše osebe, otroke in živali.

Ne vpliva na druga zdravila.

Uporaba

Bachove kapljice jemljemo 4-krat na dan (zjutraj, opoldne, popoldne, zvečer) po 4 kapljice. S priloženo kapalko jih lahko nakapamo kar na jezik ali pa jih kanemo v kozarec vode.

Sestavine

Voda, konjak (na vašo željo lahko uporabimo tudi kis namesto alkohola), izbrane cvetne esence originalnih Bachovih kapljic.

Shranjevanje

Shranjujemo v suhem in temnem prostoru, na temperaturi do +25 °C.

Količina

30 ml (zadostuje za 30 dni rednega jemanja)

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Cena
Vrednost
Kakovost