NE SPREGLEJTE
;
0

V nakupni košari ni artiklov.

Anksioznost bachove kapljice

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Bachove kapljice proti anksioznosti


Strošek poštnine: € 3,00
BREZPLAČNA POŠTNINA
pri nakupu nad  € 25,00. Več info


ZANESLJIVA IN HITRA
DOSTAVA v 24/48 h
GLS ali Pošta Slovenija


NASVETI IN VPRAŠANJA:
031 - 231 - 549

Cena: 19,00 €

Akcija: 17,10 €

Bachove kapljice proti anksioznosti

Te zanima kako zmanjšati anksioznost, se počutiti umirjeno in izboljšati življenjsko energijo? Potem imamo pravo rešitev zate.

Bachov terapevt ti bo pripravil posebno mešanico iz cvetnih esenc. Vsaka mešanica je pripravljen sproti. Torej sveža, ki jo moraš porabiti do konca. Mešanica zadostuje za 30 dni. Bachove kapljice si boš vsak dan nanesel na jezik. Lahko jih tudi kapneš v vodo in potem spiješ. 


Delovanje Bachovih kapljic

Bachove kapljice učinkovito delujejo proti različnim čustvenim stiskam posameznika kot je anksioznost. Pomagajo tudi v različnih krizah in težkih življenjskih situacijah. Z njimi se umirimo in ohranimo mirno glavo. Delujejo na naše čustveno stanje in ga pomagajo harmonizirati.

S pomočjo Bachovih kapljic prevzamemo nadzor nad čustvi, najdemo harmonijo in notranji mir. Mešanice Bachovih kapljic pripravljamo v skladu z metodo Dr. Bacha in z original Bachovimi esencami.

Bachova terapija spodbuja samozdravljenje in duhovno sproščanje. Vzrok za bolezni je neharmonično stanje. S pomočjo cvetnih esenc poskušamo bolezen pozdraviti na način izkoriščanja pozitivnih lastnosti cvetov.

Bachove kapljice jemljemo iz stekleničke s pipeto. Doziranje je zelo enostavno. Samo 4 kapljice po 4 krat na dan. Steklenička, ki jo prejmete zadostuje za 1 mesec terapije. V tem času bi že morali čutiti učinke. Vsako stekleničko pripravljamo sproti, za konzervans dodamo tudi nekaj konjaka. Vendar je vseeno rok uporabe točno 1 mesec odkar pošljemo.

Primerne so za vse ljudi (nosečnice, starejše, otroke, živali...). Nimajo stranskih učinkov in ne more se jih predozirati. Bachove kapljice pripravlja in svetuje Layla Hönn, certificirana Bachova svetovalka.

Uporaba

Bachove kapljice se jemlje 4 krat po 4 kapljice na dan direktno na jezik ali pa jih kanete v kozarec vode (zjutraj, opoldne, popoldne, zvečer).

Sestavine

Voda, konjak (po želji je lahko tudi kis namesto alkohola), izbrane cvetne kapljice originalnih Bachovih kapljic.

Količina

30 ml (zadostuje za en mesec).

 

Opozorila

Kapljice vsebujejo alkohol.

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 * 2 * 3 * 4 * 5 *
Cena
Vrednost
Kakovost